Voor een plan van ontwerp tot realisatie

Bijzondere interieurontwerpen ontwerpen vanuit een unieke bedrijfsidentiteit. Met de kracht om te inspireren en de aandacht te trekken. Dat is waar de passie voor ons vak tot leven komt. Iedere interieur vraag is een nieuwe creatieve uitdaging, hoe groot of klein deze ook is. Van creatief concept tot de realisatie. Wij zijn interieurvormgevers en weten in iedere branche de weg. Welkom bij Interiorboost, creatieve ontwerpers!

Wat wij doen

Ontdekken.

Specialist in het ontwerpen van unieke en verrassende projectinrichtingen. Variërend van kantoren tot horeca en zorginstellingen tot verenigingen.

Visualiseren.

Door gebruik te maken van professionele tekeningen en fotorealistische 3D visualisaties komt het interieur tijdens de ontwerpfase tot leven.

Realiseren.

Interiorboost ontzorgt bij iedere fase van het project. Wij overzien het grote geheel en duiken in de kleinste details.

PROFESSIONELE INRICHTING VOOR JOUW PROJECT

Onze nieuwe website is live

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan, en daar zijn we erg trots op! De website is helemaal vernieuwd en heeft uiterlijk dat past bij onze huisstijl. Die wij vorig jaar hebben laten ontwerpen. Oo ...
Lees verder

JOUW PROJECT MET ONS DELEN?

Wij komen graag vrijblijvend kennis maken.

Neem contact op

Kapsalon InnHair

Na jaren te hebben gewerkt als kapster besloot eigenaresse Ineke dat het tijd was voor een nieuwe stap. Een sprong in het diepe. Zij opende in juli 2022 haar eigen kapsalon aan het Meidoornplein in Wezep: InnHair. Wij werden vanaf mei betrokken in dit project en mochten een nieuwe look and feel bedenken voor deze nieuwe zaak!

Bekijk project

Wat klanten zeggen

Na de kennismaking lagen er twee verschillende en verrassende voorstellen. Beide opties passen perfect bij onze woonwensen. We besloten deze daarom te mixen.

Daniël en Rinske

We zijn super geholpen met het visueel maken van ons huis! We hebben een perfect beeld gekregen van de volledige woning door de realistische 3D visualisatie.

Melvin en Naomi

Wat was het leuk om onze verbouwing samen te doen met Nathalie. Een super samenwerking en fijn contact. Op naar het eindresultaat.

Gerard en Martine

Kleuren, materialen en het lichtplan, overal werd aan gedacht. De aangedragen leveranciers waren behulpzaam en kwamen de gemaakte afspraken na. We zijn heel blij met de nieuwe keuken.

Martin en Judith