Wat wij doen

Jouw bedrijf is onze inspiratie.

Wij zijn interieurfanaten en vinden het fantastisch om jouw bedrijfsidentiteit te vertalen naar een verrassend en uniek interieurconcept. Hierbij kleuren wij graag buiten de lijnen om vaste patronen te doorbreken en een verbluffende, vernieuwende omgeving te creëren. Ruimtes waarbij jij, het team en de bezoeker een boost van krijgen. Door ondersteuning van sfeerbepalende moodboards, professionele 2D tekeningen en fotorealistische 3D visualisaties realiseren wij samen met jou een interieur op maat, voor iedere gebruiker.

Vrijblijvend kennismaken?

Over ons

Eerst inventariseren we wat de interieurvraag is. Met aandacht voor de bedrijfsidentiteit en doelgroep.

Meer info

Ontwerptraject

Van onderzoek tot 3D visualisatie. Wij nemen je stap voor stap mee in het ontwerpproces.

Meer info

Realiseren

Samen met een team specialisten realiseren wij het gemaakte plan. Ontzorgen noemen wij dat.

Meer info

BUITEN DE LIJNEN KLEUREN EN EEN DOSIS CREATIVITEIT

VOOR IEDERE PROJECTINRICHTING

Interiorboost is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van een uniek interieurconcept voor jouw projectinrichting. Van restaurant tot hotel en van kantoor tot uitvaartcentrum. Wij ontwerpen een interieur dat matcht bij de opdrachtgever, de gebruiker én de doelgroep. Zo ontstaat er een inspirerende en unieke bedrijfsinrichting die de zintuigen prikkelt en ultiem comfort biedt.

 

BUITEN DE LIJNEN

Door goed te luisteren, te observeren, te adviseren en mee te denken vertalen wij jouw bedrijfsidentiteit naar een inspirerende projectinrichting. Dit doen wij door buiten de lijnen te kleuren en een dosis creativiteit toe te voegen. Alleen zo ontstaan er unieke interieurconcepten die een indruk achter laten en de wensen overstijgen.

WIE – WAT – WAAR

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we de locatie, de wensen, het budget en natuurlijk de bedrijfsvisie. Met ons heldere werkproces stellen wij een duidelijk plan van aanpak samen, dat past bij jouw interieur vraag. Staan alle seinen op groen? Dan begint ons creatief schetsproces. Na 2-3 weken bespreken we samen de eerste ideeën en de sfeer. Dit schaven we waar nodig bij. Vervolgens werken we stap voor stap naar een complete projectinrichting. Jouw feedback is hierbij belangrijk. Want pas wanneer jij helemaal tevreden, is een plan definitief.

 

IDEEËN WORDEN ZICHTBAAR

Tijdens het vervolgproces worden alle interieur onderdelen samengevoegd: materialen, meubilair, maatwerk en verlichting. Met behulp van de fotorealistische 3D visualisaties worden de ideeën tastbaar. Hierdoor worden de kleinste details en uitdagingen zichtbaar. Doordat het gewenste eindresultaat ook voor de uitvoerende partijen te zien is, worden onnodige vragen en bouwfouten tijdens de realisatie voorkomen.

UITVOERBAARHEID

Een mooie projectinrichting is natuurlijk belangrijk, maar de uitvoerbaarheid des te meer. Wij zijn praktische interieurontwerpers. Dit zorgt voor een realiseerbaar plan dat past binnen de gemaakte wensen, eisen en de begroting. Alle praktische informatie wordt samengevoegd in een overzichtelijk projectdossier. Hierin staat alle informatie voor tijdens en na de (ver)bouwing. Voor jou en alle uitvoerende partijen.

 

SAMENWERKEN

Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring. Van kleinschalige verbouwing tot volledig nieuw te bouwen bedrijfspanden. We werken hiervoor uitsluitend samen met vakmensen uit de omgeving. Door de juiste kennis samen te voegen, het persoonlijk contact en de regelmatige contactmomenten ontstaat er een samenwerking waar je mee kunt (ver)bouwen. Dat geeft vertrouwen en rust tijdens de uitvoering. Wij overzien voor jou het geheel en letten op de kleinste details. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!