Projecten

Welkom op de projectenpagina van onze interieur- en conceptstudio! Hier brengen we jouw visie tot leven en creëren we unieke ruimtes die jouw verhaal vertellen. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse woningtransformatie, een kantoorruimte die productiviteit bevordert, of een verbluffend commercieel concept, wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken. Ontdek onze portfolio en laat je inspireren door ons uitgebreide repertoire van succesvolle projecten.

Voor bedrijven
Voor particulieren

Kapsalon InnHair

Na jaren te hebben gewerkt als kapster besloot eigenaresse Ineke dat het tijd was voor een nieuwe stap. Een sprong in het diepe. Zij opende in juli 2022 haar eigen kapsalon aan het Meidoornplein in Wezep: InnHair. Wij werden vanaf mei betrokken in dit project en mochten een nieuwe look and feel bedenken voor deze nieuwe zaak!

Bekijk project

Paas Totaalafbouw

Een bedrijfskantine met een luxe uitstraling, met een perfecte balans tussen elegantie en gebruikersgemak. Hieruit blijkt weer dat een ruimte niet alleen functioneel hoeft te zijn maar ook kan inspireren. Het kleurenpalet is zorgvuldig gekozen om een gevoel van luxe en comfort te bevorderen. Warme, donkere kleuren aangevuld met rijke materialen die uitgelicht worden door een perfect passend lichtplan.

Bekijk project

Blinq Kachels

Blinq kachels groeide uit het houthokje en was daarom toe aan een grotere. Dat vonden ze op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek. Interiorboost mocht helpen bij de inrichting van het pand, voor zowel de kantoren op de begane grond als de kachelshowroom op de eerste verdieping. Dit luxe bedrijfspand met grote houten constructiebalken en glazen pui, trekt de aandacht. En word nu perfect aangevuld met een passend interieurplan, vol sfeer en een warm huiselijk gevoel.

Bekijk project

Cosmetize

Stap binnen in het verfijnde minimalistische kantoor met showroom van Cosmetize in Harderwijk. De zachte, aardse tinten worden gecombineerd met warme materialen om een uitnodigende en kalmerende ambiance te creëren. Waarbij organische vormen de ruimte subtiele elegantie geven.

Bekijk project

Uitvaartzorg Noord Veluwe

Een frisse, nieuwe inrichting van het uitvaartcentrum in Wezep zorgt er voor dat de locatie weer voldoet aan de eisen van deze tijd. De verouderde inrichting heeft plaats gemaakt voor een sfeervolle en huiselijke uitstraling. De roze en paarse kleuren werden vervangen door natuurlijke kleuren met groene accenten. Hierdoor ontstond een locatie die rustig en warm aanvoelt.

Bekijk project

PGVZ Thuiszorg

Een nieuw hoofdkantoor, daar hoort een nieuw en passend interieur bij. De rode draad in dit project is afgeleid van de huisstijl van PGVZ Thuiszorg: de kleur groen. Dit is gecombineerd met rustige kleuren en natuurlijke materialen voor een ontspannen werkplek. De ruimtes zijn voorzien van glazen wanden waardoor een open en dynamische ruimte ontstaat die zorgt voor een welkom gevoel. Hier wil iedereen toch werken!

Bekijk project

Een interieur met zitruimte

Deze woning werd 15 jaar geleden nieuw gebouw en ingericht door de huidige bewoners. De woonsituatie is inmiddels veranderd en het interieur was toe aan een totale make-over. Door gebruik te maken van een slimme indeling en maatwerk is er een stijlvol interieur ontstaan met voldoende zitplekken.

 

Bekijk project

Keuken met strak lijnenspel

Deze nieuwe keuken in Hattem heeft een strak lijnenspel. De greige (een mix van lichtgrijs en lichtbeige) kleur geeft de keuken een warme uitstraling. Deze kleur is gemakkelijk te combineren met andere materialen, zoals hout en beton. Die de keuken een natuurlijke touch geven. Het behang van Arte wallcoverings geeft de keuken een huiselijke en rijke uitstraling.

Bekijk project

Luxe gezinswoning

Chique, hout, beige en comfort. Dat zijn de eigenschappen van deze gezinswoning met een stijlvol interieur. Van garage tot de zolder, geen ruimte werd overgeslagen.

Bekijk project

Modern landelijke woonkeuken

De keuken van deze woonboerderij in Zalk was klein, donker en de ossenbloed rode kleur was niet de smaak van de klant. Door een naastgelegen ruimte bij de keuken te betrekken ontstond er een grote woonkeuken met veel lichtinval en ruimte voor een kookeiland en private dining.

 

 

Bekijk project

Verbouw stadswoning

Achter het oudste huis van de vestingstad Elburg, staat deze woning vol karakter. De lange gang, hoge plafonds en golvende wanden lijst je naar het trappenhuis. Het leefgedeelte bevindt zich namelijk op de eerste verdieping. De zichtbare kapconstructie geeft de ruimte een wauw-effect.

Bekijk project

Villa aan de IJssel

Aan een dijkje in de Hanzestad Hattem, vindt je deze prachtige villa. Een plek met uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. De vorm en glazen pui maken de woning een echte eyecatcher. Al bij de eerste bouwkundige schetsen werd er nagedacht over het perfecte interieur.

Bekijk project

Jouw project met ons delen?

Neem contact op Neem contact op