Onze nieuwe website is live

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan, en daar zijn we erg trots op! De website is helemaal vernieuwd en heeft uiterlijk dat past bij onze huisstijl. Die wij vorig jaar hebben laten ontwerpen. Ook is de indeling veranderd en de toegankelijkheid verbetert. Verder is er via de landingspagina keuze voor een website voor de zakelijke of particuliere klant.

De nieuwe website stond dit jaar hoog op de zakelijke wensenlijst. We weten namelijk allemaal dat de online vindbaarheid van je bedrijf steeds belangrijker wordt. Tevens was de vorige website 2 jaar geleden door onszelf gebouwd en miste deze onder andere enkele koppelingen, logica en de juiste afwerking. Ondanks dat wij wel verstand hebben van kleuren, materialen en verhoudingen. Bleek het bouwen van een professionele website toch een andere tak van sport. Na een zoektocht in de omgeving kwamen wij terecht bij Petra Bredewold uit Wezep. Dé vakvrouw waar wij naar op zoek waren, werd in maart gevonden.

‘Deze website past bij onze toekomstvisie.’

Tijdens de eerste brainstorm sessie keken we naar de huisstijl van Interiorboost, de toekomstvisie en bespraken we de wensen van onze online zichtbaarheid. De eerste schetsen waren veelbelovend. Dit werd stap voor stap verder gefinetuned. Gevolgd door het schrijven van de teksten en het uploaden van de juiste beelden.

Vandaag is het dan eindelijk zo ver en kunnen wij met jullie delen, waar wij al zo lang mee bezig zijn geweest. Een nieuwe website die past bij onze huisstijl en zowel onze particuliere als zakelijke klanten van de juiste informatie voorziet. Maar ook informatie over wie we zijn en wat we doen. En natuurlijk een pagina voor de prachtige interieurontwerpen die we afgelopen jaren hebben mogen ontwerpen en realiseren.

We hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij en zijn erg benieuwd naar jou reactie.

Kijk snel op onze landingspagina en kies jouw interessegebied https://www.interiorboost.nl