Een kantoorinrichting met uitzicht.

Aan een dijkje tussen Genne en Streukel, midden in het landelijke gebied, staat het nieuwe kantoor van Ebusoft. Een heerlijke rustige werkplek met fantastisch uitzicht. Via KVS project- en kantoor inrichting werden wij ingeschakeld om een passend kantoorontwerp te bedenken. Voor zowel de vloer- en wandafwerking als het meubilair, maatwerk en de verlichting. Wij mochten vanaf de start meedenken en ontwierpen een kantoor waar je zonder problemen ook na 17 uur nog even blijft zitten.

Meedenken vanaf het begin

Vanuit een lege ruimte, waarbij de buitenmuren inmiddels stonden, liep de klant vast in de indeling van het kantoor. Er ontstonden vele vragen, zoals: ‘Waar moet onze pantry worden geplaatst?’, ‘Wat is een logische routing?’ en ‘Waar en hoe groot moet de vergaderruimte?’ Deze keuzes zijn namelijk in het begin van het bouwtraject al belangrijk voor de aannemer en installateur. Met deze vragen gingen wij daarom snel aan de slag om een praktische en logisch kantoorontwerp te maken.

Van buiten naar binnen

Het schuurontwerp van dit pand wordt naar binnen doorgetrokken. De dakconstructie bleef zichtbaar en werd versterkt door het toepassen van het houten plafond. Dit geeft het geheel een natuurlijke uitstraling en blend perfect met de vloer en wanden. De wanden werden voorzien van WoodUpp panelen die naast een decoratieve functie ook de akoestiek in de ruimte verbeteren. Hierdoor ontstaat een rustige werkomgeving. De vloer werd voorzien van een houtlook pvc en een betonlook tapijttegel onder de werkplekken. Comfort en het praktische worden hierdoor perfect gecombineerd.

Zicht en licht

Daglicht en uitzicht is belangrijk om prettig en gezond te werken. Het kan zelfs leiden tot meer motivatie en meer productiviteit! Dit is daarom een belangrijk punt om over na te denken in een kantoorontwerp. Door alle voordelen van daglicht, gecombineerd met het fantastische uitzicht, besloten we de vier werkplekken bij het raam te plaatsen. Dit gecombineerd met de zit/sta bureaus, zorg je voor een perfecte werkplek voor het personeel. 

Ruimtes opdelen

Om de ruimte op te splitsen plaatste we een kastelement in het midden van de ruimte, in lijn met de vergaderruimte. Hierin is voldoende opbergruimte en met de planten op de bovenkant ook nog eens een sfeer verhogend object! Achter de kast is ruimte voor een hoge bartafel of hoge tafel, zodat je ook vanuit achterin de ruimte naar buiten kunt kijken. Hierachter staan twee fauteuils die de mogelijkheid bieden meer afgesloten te bellen of te genieten van een bakje koffie.

Nieuwsgierig geworden naar het resultaat? Klik dan hier!