INTERIEUR ONTWERPERS.

JOUW woondroom van schets tot realisatie.

Iedere woonruimte een boost geven. Unieke interieur ontwerpen creëren die perfect passen bij jouw interieurwensen, en onderdeel zijn van het realiseren van jouw droomwoning. Daar worden wij elke dag weer enthousiast van. Wij zijn interieurontwerpers, echte vakidioten. En verrassen je graag met kleuren, materialen en vormen!

Vrijblijvend kennismaken

INTERIEURONTWERP.

Onze interieurontwerpen herken je aan de rustige, strakke en stijlvolle basis. Met een contrast in kleuren en materialen. Gelet op de perfecte balans tussen creatieve oplossingen en sfeervolle details.

MAATWERK.

Iedere woonvraag is uniek. Samen bespreken, visualiseren en realiseren wij een interieur dat is afgestemd op jouw woondroom. In een traject met persoonlijke aandacht en een resultaat, dat past binnen jouw begroting.

REALISATIE.

Met een team van interieurspecialisten brengen wij de interieurontwerpen tot leven. Hierdoor kies je voor korte lijnen, betrouwbare partijen en een prachtig resultaat. Zonder stress en bouwfouten.

STIJLVOLLE ONTWERPEN EN COMFORTABEL WONEN.

Onze nieuwe website is live

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan, en daar zijn we erg trots op! De website is helemaal vernieuwd en heeft uiterlijk dat past bij onze huisstijl. Die wij vorig jaar hebben laten ontwerpen. Oo ...
Lees verder

Overzichtelijkheid

‘Voor iedere verbouwing een passend advies’

Bekijk onze adviespakketten

Keuken met strak lijnenspel

Deze nieuwe keuken in Hattem heeft een strak lijnenspel. De greige (een mix van lichtgrijs en lichtbeige) kleur geeft de keuken een warme uitstraling. Deze kleur is gemakkelijk te combineren met andere materialen, zoals hout en beton. Die de keuken een natuurlijke touch geven. Het behang van Arte wallcoverings geeft de keuken een huiselijke en rijke uitstraling.

Bekijk project

WAT KLANTEN ZEGGEN

Na de kennismaking lagen er twee verschillende en verrassende voorstellen. Beide opties passen perfect bij onze woonwensen. We besloten deze daarom te mixen.

Daniel en Rinske

We zijn super geholpen met het visueel maken van ons huis! We hebben een perfect beeld gekregen van de volledige woning door de realistische 3D visualisatie.

Melvin en Naomi

Wat was het leuk om onze verbouwing samen te doen met Nathalie. Een super samenwerking en fijn contact. Op naar het eindresultaat.

Gerard en Martine

Kleuren, materialen en het lichtplan, overal werd aan gedacht. De aangedragen leveranciers waren behulpzaam en kwamen de gemaakte afspraken na. We zijn heel blij met de nieuwe keuken.

Martin en Judith