OVER INTERIORBOOST

Passie voor vernieuwende interieurontwerpen

Interiorboost ontwerp persoonlijke interieurs en vertaalt jouw wensen en eisen naar een nieuw interieur. Onze kennis en expertise loopt van een kleinschalige verbouwing tot een compleet te (ver)bouwen woning. Door onze jaren ervaring overzien wij het grote geheel en we duiken in de kleinste details. Met een gezonde dosis energie en een ongekende passie voor interieur.

PERSOONLIJK

Wij luisteren naar jouw verhaal en hoe jij wilt wonen. Met voldoende overlegmomenten, korte lijnen en één aanspreekpunt.

KENNIS

Wij vinden de uitvoerbaarheid minstens zo belangrijk. Daarom zijn onze ontwerpen naast esthetisch ook praktisch en uitvoerbaar.

OVERZICHT

Wij zorgen dat het tijdens de (ver)bouw zo soepel mogelijk verloopt. Van A-Z begeleiden we je. Dat werkt en geeft rust.

EEN HUIS WORDT EEN THUIS.

HERKENBARE BOOST

Interiorboost onderscheidt zich met tijdloze ontwerpen, een gebalanceerde basis en een stijlvolle uitstraling. Afgestemd op jouw persoonlijkheid, situatie en woonstijl. Ons doel is een inspirerende leefruimte te realiseren, die de zintuigen prikkelen en ultieme comfort bieden. De uitgangspunten worden bepaald door jou.

 

STAP VOOR STAP

Jij kiest voor een samenwerking die bij jouw situatie past. Door goed te luisteren, te observeren, te adviseren en mee te denken, vertalen wij jouw wensen naar een stijlvol interieurontwerp. Dit doen wij door buiten de lijnen te kleuren en een dosis creativiteit toe te voegen. Alleen zo ontstaan er unieke ontwerpen die de wensen overstijgen.

 

NAAR DIENSTEN

PERSOONLIJKE TOUCH

Een interieurontwerp is voor ons pas definitief als iedereen enthousiast is. Dit meten wij door regelmatig contactmomenten in te plannen. We bespreken samen de ideeën en schaven bij waar nodig. Ook als dat betekent dat we terug naar de tekentafel moeten. De korte lijnen, het duidelijke plan en het persoonlijke contact, geven rust en zekerheid tijdens de uitvoering.

 

DROMEN TASTBAAR MAKEN

Met behulp van fotorealistische 3D visualisaties voegen we alle ideeën samen in een tastbaar beeld. Hierdoor worden de kleinste details en uitdagingen zichtbaar. Dit voorkomt overhaaste beslissingen en verkeerde aankopen tijdens de (ver)bouwing. Alle informatie wordt samengevoegd in een projectdossier. Hierdoor weet jij wat je kunt verwachten en dat voorkomt stress.

NAAR WERKWIJZE

UNDER CONSTRUCTION

Een mooi ontwerp is natuurlijk belangrijk, maar des te meer de uitvoerbaarheid. Wij zijn praktisch ingestelde interieurontwerpers. Dit zorgt voor een haalbaar plan dat past binnen de begroting. We werken samen met vakmensen uit de omgeving, die op iedere vraag het juiste antwoord weten. Door samen te werken ontstaat er een fantastisch eindresultaat. Dat werkt.

 

HET JUISTE ADRES

Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring, van kleinschalige verbouwing tot een volledig nieuw te bouwen villa. Dat maakt Interiorboost een bedrijf met (ver)bouw kennis. Dat geeft vertrouwen tijdens de uitvoering. Wij overzien het geheel en letten op de kleinste details. Dit combineren wij met korte lijnen en persoonlijk contact. Alleen zo ontstaat er een samenwerking waar je mee kunt (ver)bouwen.

NAAR PROJECTEN

Jouw woondroom met ons delen?

Vrijblijvend kennismaken