Projecten

Welkom op de projectenpagina van onze interieur- en conceptstudio! Hier brengen we jouw visie tot leven en creëren we unieke ruimtes die jouw verhaal vertellen. Of je nu op zoek bent naar een eigentijdse woningtransformatie, een kantoorruimte die productiviteit bevordert, of een verbluffend commercieel concept, wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken. Ontdek onze portfolio en laat je inspireren door ons uitgebreide repertoire van succesvolle projecten.

Voor particulieren
Voor bedrijven

Keuken met strak lijnenspel

Deze nieuwe keuken in Hattem heeft een strak lijnenspel. De greige (een mix van lichtgrijs en lichtbeige) kleur geeft de keuken een warme uitstraling. Deze kleur is gemakkelijk te combineren met andere materialen, zoals hout en beton. Die de keuken een natuurlijke touch geven. Het behang van Arte wallcoverings geeft de keuken een huiselijke en rijke uitstraling.

Bekijk project

Luxe gezinswoning

Chique, hout, beige en comfort. Dat zijn de eigenschappen van deze gezinswoning met een stijlvol interieur. Van garage tot de zolder, geen ruimte werd overgeslagen.

Bekijk project

Woonkeuken als hart van het huis

De uitbouw was gereed en de nieuwe woonkeuken was gekocht. De rest was nog een groot vraagteken. Een overzichtelijk en concreet interieurontwerp moest alle puzzelstukjes samenvoegen tot een kloppend geheel.

Bekijk project

Villa aan de IJssel

Aan een dijkje in de Hanzestad Hattem, vindt je deze prachtige villa. Een plek met uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. De vorm en glazen pui maken de woning een echte eyecatcher. Al bij de eerste bouwkundige schetsen werd er nagedacht over het perfecte interieur.

Bekijk project

Verbouw stadswoning

Achter het oudste huis van de vestingstad Elburg, staat deze woning vol karakter. De lange gang, hoge plafonds en golvende wanden lijst je naar het trappenhuis. Het leefgedeelte bevindt zich namelijk op de eerste verdieping. De zichtbare kapconstructie geeft de ruimte een wauw-effect.

Bekijk project

Een interieur met zitruimte

Deze woning werd 15 jaar geleden nieuw gebouw en ingericht door de huidige bewoners. De woonsituatie is inmiddels veranderd en het interieur was toe aan een totale make-over. Door gebruik te maken van een slimme indeling en maatwerk is er een stijlvol interieur ontstaan met voldoende zitplekken.

 

Bekijk project

ARAL Lasservice

In 2020 maakte Interiorboost een interieurontwerp voor de donkere zolder van Industrial Vacuüm Systems in Oldebroek. Wij begeleidde dit vervolgens van A tot Z. De wens voor de zolder waren twee kantoren (Geschikt voor flexwerken) en een grote vergaderruimte. Omdat Interiorboost in het voortraject is ingeschakeld is de verbouwing bij IVS turn-key verlopen en dat is zeker te zien in het eindresultaat!

Bekijk project

Blinq Kachels

Blinq kachels groeide uit het houthokje en was daarom toe aan een grotere. Dat vonden ze op het industrieterrein H2O in Hattemerbroek. Interiorboost mocht helpen bij de inrichting van het pand, voor zowel de kantoren op de begane grond als de kachelshowroom op de eerste verdieping. Dit luxe bedrijfspand met grote houten constructiebalken en glazen pui, trekt de aandacht. En word nu perfect aangevuld met een passend interieurplan, vol sfeer en een warm huiselijk gevoel.

Bekijk project

Companjen Constructies

Companjen Constructies is een bedrijf dat sterk is in staal. Dit bedrijf levert stalen constructies voor de (nieuw)bouw, trappen en hekwerken, renovatieprojecten en rail techniek. Het pand aan de Rondweg in Wezep was toe aan een upgrade. Het witte pand met, inmiddels vale, rode deuren en kozijnen was de eigenaar een doorn in het oog. ‘Ik zou graag een pand willen dat laat zien wat wij hier allemaal doen!.’ Dus renden wij naar de tekentafel.

Bekijk project

Cosmetize

Stap binnen in het verfijnde minimalistische kantoor met showroom van Cosmetize in Harderwijk. De zachte, aardse tinten worden gecombineerd met warme materialen om een uitnodigende en kalmerende ambiance te creëren. Waarbij organische vormen de ruimte subtiele elegantie geven.

Bekijk project

Ebusoft

Aan een dijkje tussen Genne en Streukel, midden in het landelijke gebied, staat het nieuwe kantoor van Ebusoft. Een heerlijke rustige werkplek met fantastisch uitzicht. Via KVS project- en kantoorinrichting werden wij ingeschakeld om een passend kantoorontwerp te bedenken. Voor zowel de vloer- en wandafwerking als het meubilair, maatwerk en de verlichting. Wij mochten vanaf de start meedenken en ontwierpen een kantoor waar je zonder problemen ook na 17 uur nog even blijft zitten.

Bekijk project

Kapsalon InnHair

Na jaren te hebben gewerkt als kapster besloot eigenaresse Ineke dat het tijd was voor een nieuwe stap. Een sprong in het diepe. Zij opende in juli 2022 haar eigen kapsalon aan het Meidoornplein in Wezep: InnHair. Wij werden vanaf mei betrokken in dit project en mochten een nieuwe look and feel bedenken voor deze nieuwe zaak!

Bekijk project

Jouw project met ons delen?

Neem contact op Neem contact op