Werkwijze

Voor een plan van schets tot realisatie.

Heb je plannen om je huidige woning een make-over te geven? Of sta je op het punt om te bouwen of te verbouwen? In zo’n (ver)bouw proces komen er veel vragen en mogelijkheden op je af. Wij begrijpen dat dit keuzestress met zich mee kan brengen. Neem daarom de tijd voor je interieur en laat je in een vroeg stadium adviseren. Dat zorgt voor overzicht en voorkomt onnodige bouwfouten.

 

Weten hoe ons ontwerptraject verloopt? Hieronder leggen wij het stap voor stap aan je uit!

STAP 01

SCHETSONTWERP

Tijdens de vrijblijvende kennismaking bespreken we wat jouw interieur vraag is.

LEES MEER

STAP 02

DEFINITIEF ONTWERP

Van schetsfase tot 3D beelden. Wij nemen je stap voor stap mee in het ontwerp.

LEES MEER

STAP 03

UITVOERING

Samen met een team specialisten realiseren wij jouw nieuwe interieur.

LEES MEER

ALLES START MET EEN KENNISMAKING.

STAP 01

SCHETSONTWERP

SCHETSEN

Na de kennismaking op locatie gaan wij op zoek naar de mogelijkheden en de beste indeling(en). Hiervan maken wij een overzichtelijke A3 plattegrond.

STIJLBEPALING

De stijl wordt vertaald met sfeerbeelden in een moodboard. Hierbij maken wij een voorstel met de mogelijke kleuren en materialen.

PRESENTATIE

Na 2-3 weken leggen wij de beste optie(s) aan jou voor. Inclusief een voorstel van de kleuren en materialen door middel van samples.

AANPASSEN

Heb je nog op of aanmerkingen op de eerste schetsen? Dit bespreken we na enkele dagen. Op basis hiervan maken we stap 01 definitief.

STAP 02

DEFINITIEF ONTWERP

DOELGERICHT

Na het bespreken van de feedback, maken wij een definitieve plattegrond met maatvoering. Hierna gaan wij aan de slag met de 3D visualisatie.

VISUALISEREN

Alles komt samen: materialen, meubilair, maatwerk en verlichting. Het plan wordt tastbaar door de fotorealistische 3D visualisatie.

EINDPRESENTATIE

Na 3-4 weken bespreken we alle details tijdens de eindpresentatie. Nu wordt je nieuwe interieur zichtbaar.

FEEDBACK

Jouw feedback is belangrijk, want dit wordt jouw nieuwe thuis. De laatste aanpassingen worden gedaan om het plan definitief te maken.

STAP 03

Uitvoering

FINETUNEN

Na de tweede presentatie volgt de laatste aanpassingsronde. Het plan is pas klaar als jij jezelf in de ruimte ziet leven.

PROJECTDOSSIER

Alle informatie wordt samengevoegd in een overzichtelijk projectdossier. Hierin staat alle informatie voor tijdens en na de (ver)bouwing.

COÖRDINEREN

Wil je ook dat wij het project coördineren en begeleiden? Dan vragen wij de offertes voor je op en kiezen we samen de geschikte partij(en) voor de uitvoering.

REALISEREN

Wij zijn aanwezig bij de bouwvergaderingen en houden contact met de betrokken partijen. De uitvoering blijft daardoor overzichtelijk en concreet.

Nieuwsgierig naar onze gerealiseerde projecten?

Naar projecten